spot_imgspot_img
AcasăPoliticăPSD trebuie să schimbe ”vocația” guvernării după ce preia în vară funcția...
spot_img

Articole noi

PSD trebuie să schimbe ”vocația” guvernării după ce preia în vară funcția de premier

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat vineri, la Zalău, că partidul trebuie să schimbe „vocația” guvernării după ce preia funcția de premier de la liberali

„Va trebui să preluăm în această primăvară guvernarea. Preluând guvernarea va trebui să readucem guvernarea României la vocația pe care o are PSD (..) aceea de a dezvolta România, pentru că România, în acest moment, crește dar nu se dezvoltă și acesta este lucrul cel mai grav. Pentru că partidele de dreapta nu sunt interesate de indicatorii sociali decât cu foarte mare greutate”, declară Vasile Dîncu.

„Vă aduceți aminte ce licitație fantastică am avut noi, ce blocaje în actuala coaliție ca să hotărâm creșterea pensiilor. Ne-am trezit că aproape în fiecare zi partenerii noștri și prietenii noștri galbeni îi cereau demisia lui Marius Budăi, pentru că vrea să creștem pensiile ca după aceea să vină Zeus (Klaus Iohannis, n.r.) și să spună 15%. Aceste chestiuni nu sunt normale pentru o colaborare. Noi va trebui, pe viitor, să avem conducătorul nostru, al Guvernului, care să impună câteva lucruri esențiale care din păcate nu s-au făcut acum”, spune Dîncu.

Președintele CN al PSD apreciază că ”nu s-a dus mai departe reforma administrației, am uitat de digitalizare și refoma digitalizării în general”.

„5G-ul, a fost tras de timp, de abia am făcut o licitație după cinci ani, sau șase ani când l-a lansat Sorin Grindeanu, care era președinte la ANCOM. Avem de făcut, de asemenea, câteva elemente care înseamnă dezvoltarea României. (…) Sunt sigur că împreună, cu toții, vom reuși să reparăm ceea ce nu s-a putut face în această perioadă de crize suprapuse”, încheie Dîncu.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata