spot_imgspot_img
AcasăAdministrațiePistă de bowling omologată pentru competiții oficiale, la Centrul Recreativ Legacy de...
spot_img

Articole noi

Pistă de bowling omologată pentru competiții oficiale, la Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa

O pistă de bowling omologată pentru competiții oficiale a fost instalată la Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa, a anunțat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

”Vă prezint pista de bowling instalată la Centrul Recreativ Legacy și care în curând este pusă la dispoziția tuturor celor care vor să joace acest sport de echipă. Pista este realizată după ultimele norme în domeniu, având cele mai performante standarde, omologată și certificată pentru competiții oficiale”, a transmis primarul.

Centrul are amenajate următoarele dotări: bazin de înot cu funcții recreative și de recuperare, bazin de înot cu jocuri în apă, bazin cu apă sărată, zonă de relaxare ambientală, sală pentru recuperare fizică, săli pentru yoga, sală de bowling, sală de fitness, sală de gimnastică cu terasă în aer liber, ateliere creative, spațiu expozițional, spații verzi exterioare (6.800 mp), locuri de joacă pentru copii, mobilier urban.

Tarifele pentru cei care doresc să își petreacă timpul liber la Centrul Recreativ Legacy sunt următoarele:

  • preț bilet adulți: 60 de lei pe zi, (indiferent de câte ore, în programul zilnic);
  • preț bilet copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani: 30 lei pe zi (indiferent de câte ore, în programul zilnic);
  • preț abonament: 400 lei/lunar (fără taxa bowling);
  • taxa bowling: 50 de lei jocul (intrarea la bowling nu se poate face fără a se plăti taxa de intrare, de altfel, nicio activitate nu poate fi făcută fără taxa de intrare).
COMENTARII

Latest Posts

Nu rata