spot_imgspot_img
AcasăPoliticăDeputatul Daniel Suciu: Keine Anschluss Romania!
spot_img

Articole noi

Deputatul Daniel Suciu: Keine Anschluss Romania!

Aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen se află pe agenda Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) din 8-9 decembrie, potrivit unui anunț oficial al instituției. Dezbaterea pe subiect va începe la ora 13.25, ora României. Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat miercuri seara, într-o conferinţă de presă cu liderul PPE, că ministrul de interne al ţării sale are „un nou calendar pentru primăvara următoare” în ceea ce priveşte aderarea României şi Bulgariei la Schengen. Cancelarul Austriei a invocat din nou problema migraţiei şi a explicat că trebuie căutată o soluţie realistă.

În contextul eforturilor susținute a întregii clase politice pentru a convinge Austria că locul României este în Spațiul Schengen, Daniel Suciu, vicepreședintele Camerei Deputaților a ieșit public cu următoarea poziție:

DANIEL SUCIU: Fiind ardelean, invățam despre mitul bunului împărat de la Viena, ca o expresie a milei revărsate de imperiali asupra românilor calici din Transilvania. S-au dus vremurile în care chiar și Avram Iancu a luat țeapă de la bunul împărat și le-am prins iar noi, când suntem păcăliți și umiliți. Ne sunt bune conturile la băncile împăratului, ne sunt bune mașinile ce alimentează benzinăriile lor, ne sunt bune pădurile, ne sunt buni turiștii ce le mănâncă șnițelul vienez dar nu suntem buni să fim egalii lor. Oare până la urmă ce mai vor de la noi, că poveștile cu imigrația e o poveste de fentă pentru proști. Noi tot vom ajunge in Schengen, dar umilința asta nu trebuie uitată, nici întors obrazul. Răule împărat, mai devreme sau târziu, ca-n istorie, roata se va învârti!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata