spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedImplant dentar Fast & Fixed simplu, usor si imediat pentru un zambet...
spot_img

Articole noi

Implant dentar Fast & Fixed simplu, usor si imediat pentru un zambet cuceritor

Nu exista nimic mai bun decat dintii tai naturali. Dar uneori apar situatii neplacute, in urma carora se pot pierde unul sau mai multi dinti. Acest lucru se poate datora unei boli, raniri, ingrijire necorespunzatoare sau batranete. Pentru a reface un dinte in astfel de cazuri, stomatologia ofera implantul dentar Fast  Fixed. Din punct de vedere estetic, nu vei observa nicio diferenta fata de dintii tai. Beneficiul pentru calitatea vietii tale este enorm: poti sa mananci din nou sanatos si ceea ce iti place. In plus, atunci cand esti echipat cu Fast Fixed, osul maxilarului nu mai este degradat, asa cum este cazul protezelor dentare complete.

Proteze dentare imediate Fast Fixed 

Spre deosebire de implantarea conventionala, tratamentul Fast Fixed necesita un numar mic de implanturi, ceea ce inseamna ca furnizarea imediata a protezelor dentare intr-o singura zi este relativ ieftina. Implantul dentar este o metoda de restaurare a radacinii unui dinte prin implantarea unui surub de titan in os si instalarea unei coroane. Impreuna ofera aspectul perfect pentru dinte si dureaza multi ani. Majoritatea pacientilor cred ca un implant dentar si o coroana sunt principalele componente ale implantarii de succes, dar in realitate acesta este de fapt finalul. Un  implant dentar Fast Fixed include 4 componente: gingie, os, implant si coroana. Au o relatie puternica si fara o singura componenta va fi imposibil sa plasezi un implant dentar.

De exemplu, doresti sa atarnati o poza, dar pentru a face acest lucru, ai nevoie de cel putin un perete, un surub si poza in sine. Implantarea dentara are o situatie similara, in care peretele este un os, tapetul este o gingie, surubul este un implant si imaginea joaca rolul unei coroane. Adica, pentru a atarna o poza pe perete, trebuie sa te asiguri ca peretele este puternic, uniform si capabil sa reziste la sarcina. Daca nu indeplineste cerintele, atunci incepi sa betonezi, sa intaresti, sa nivelezi si asa mai departe. Va trebui sa se faca aceleasi manipulari cu tesutul osos. Daca este mai mic decat este necesar, atunci va trebui marit.

Fast Fixed – Fara marire osoasa

Daca gingia care protejeaza osul si implantul nu este suficienta, atunci va fi necesar ca stomatologul sa schimbe tipul de gingie si sa o compacteze pentru a restaura functia de protectie, dar si de a da un aspect estetic zambetului tau. La final, se implanteaza corect surubul si coroana si te poti bucura in fiecare zi de dantura ta. La un implant dentar Fast Fixed nu este necesara marirea osoasa ca in cazul implanturilor traditionale. Initial, implanturile dentare au fost inventate pentru persoanele in varsta, de peste 55 de ani, care isi pierdeau dintii in mod activ. Dar acum implanturile dentare sunt solicitate de la mic la mare. Singura limita de varsta este de 18-19 ani. Pana la aceasta varsta, va fi imposibil sa instalezi un implant dentar , deoarece corpul nu s-a format inca complet si rudimentele dintilor pot fi inca prezente.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata