spot_imgspot_img
AcasăPoliticăRadu Moldovan a stabilit obiectivul PSD BN pentru 2024: câștigarea totală a...
spot_img

Articole noi

Radu Moldovan a stabilit obiectivul PSD BN pentru 2024: câștigarea totală a alegerilor locale.

Procesul alegerilor interne din PSD Bistrița-Năsăud a continuat joi după-amiază cu Organizația de Seniori, cei 240 de electori prezenți desemnându-l prin vot direct pe Viorel Ința, după ce fostul președinte, Vasile Puica, a anunțat că face un pas în spate. Prezent la conferință, președintele PSD BN, Radu Moldovan a avut un discurs structurat pe probleme locale dar și naționale, semn că liderul social-democrat bistrițean țintește o reîntoarcere în Parlament.

În acest context, Radu Moldovan, a trasat în fața seniorilor PSD care este obiectivul întregii organizații pentru anul electoral 2024: câștigarea alegerilor, în special a celor locale, ceea ce înseamnă că deputatul Bogdan Ivan trebuie să fie viitorul președinte al Consiliului Județean: ”Sunt convins că putem să câștigăm detașat alegerile în 2024, peste tot. Spun acest lucru pentru că PSD are resursă umană, PSD are bun-simț, are educație și frică de Dumnezeu. PSD știe să își respecte semenii, știe să îi aprecieze pe oameni și să le arate că este alături de ei. Chiar dacă e complicat și nu vreau să vorbesc despre acest lucru – îi lăsăm pe colegii parlamentari să vorbească despre politicile naționale și despre ce fac ei și colegii noștri acolo”, a punctat liderul social-democrat.

Moldovan a mai punctat faptul că are încredere în noua generație, în special în Bogdan Ivan: ”Cred că această țară poate renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă. Îmi doresc ca toată perioada aceasta grea, cu războiul din Ucraina, cu toate necazurile care sunt, cu criza energetică, să fie un restart pentru noi. Eu cred în asta și în noua generație, în tinerii care sunt aici lângă noi, în mod special Bogdan Ivan și ceilalți. Sper să poată să ducă mai departe ceea ce am început noi.  eu nici nu vreau să mă gândesc cum arăta România dacă în continuare era un guvern al celor care aruncă Biblia pe jos. Nici nu îmi vine să cred în cel hal am ajuns și despre ce discutăm, dar trebuie să respectăm tot, inclusiv pe cei care votează asemenea exemplare”.

Potrivit lui Radu Moldovan, după conferința județeană de alegeri care a fost programată pe data de 1 octombrie, PSD Bistrița-Năsăud va intra în blocstarturi și va pregăti anul electoral 2024”.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata