spot_imgspot_img
AcasăSportGLORIA 2018: Îți mulțumim, Alice! Respect și admirație!
spot_img

Articole noi

GLORIA 2018: Îți mulțumim, Alice! Respect și admirație!

Pentru noi toți, a fost o onoare imensă să o urmărim pe Valentina Ardean Elisei pentru ultima oară pe parchet, în calitate de jucătoare.

A fost un meci frumos, în care Alice a strălucit de la un capăt la altul, atât atunci cand a îmbrăcat echipamentul Gloriei 2018 cât și când a evoluat pentru selectionata marilor jucătoare ale României.

Valentina Ardean Elisei – un model de sportiv profesionist cu o carieră impresionantă, care a oferit mereu curaj, încredere, a inspirat şi motivat generații de sportivi și a fost parte din mai toate experienţele României la nivel înalt din ultimii 20 de ani, la nivel de club şi echipa naţională.

A câștigat în carieră Challenge Cup, Cupa României, Supercupa României, Cupa Cupelor, Cupa EHF, Trofeul Campioanelor EHF. În anul 2004 a fost Golgeter în Liga Naționala a României, în 2005 – Cea mai bună extremă stângă la Campionatul Mondial din Rusia, 2007 – Golgeter în Cupa Cupelor EHF, în 2008 a fost desemnata Cea mai bună extremă stânga la Campionatul European din Macedonia și în 2015- Cea mai bună extremă stânga la Campionatul Mondial din Danemarca. A participat cu echipa la Jocurile olimpice de vară de la Beijing 2008 dar și la Olimpiada de la Rio – 2016. Este din anul 2000 Maestru al Sportului.A evoluat la șapte echipe de club începând cu Deva și încheind cu Gloria 2018.

Foto: Mihai Pintea / Cristina Vlasa

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata