Primarul Vasile Borș, confirmat președinte PSD Maieru. Este al 9-lea primar care își asumă și șefia organizației comunale

0
254

PSD Bistrița-Năsăud continuă procesul alegerilor interne care vor culmina cu o conferință județeană de alegeri în septembrie. Se așteaptă ca cel puțin 90% din actualii lideri de fialiale comunale să fie reconfirmați. Până acum au fost realeși: Florin Sandu Simionca, Budacu de Jos, Horia Petruț, Mărișelu și Mihai Ivan de la Șieuț, Aurel Horia, Ilva Mică, Ioan Monița la Romuli sau Ioan Pavelea la Coșbuc.

Marți seara, alegeri au avut loc și la Maieru, acolo unde au fost prezenți: Nicolae Moldovan, președinte executiv al PSD BN, senatorul Ioan Deneș, Camelia Tabără, șefa femeilor social-democrate și, evident, deputatul Bogdan Ivan, considerat succesorul actualului președinte CJ BN, Radu Moldovan.

Deputatul Bogdan Ivan: Am ajuns cu bucurie la Maieru, unde m-am întâlnit cu colegii din Organizația locală PSD. Am fost întâmpinați de una dintre cele mai frumoase echipe din județ, care împreună cu Domnul Primar Vasile Borș, au reușit să modernizeze comuna Maieru și să aducă aici condiții cum nu găsești nici în unele orașe!

Felicitări domnului primar Vasile Borș pentru reconfirmarea în funcția de Președinte al organizației PSD Maieru, Vicepreședinților: Deac Vasile, Ursa Vasile Valer și Boca Silvia, Membrilor în Biroul Politic: Candale Aurel, Neamțiu Maria, Scridonesi Constantin, Mihăilă Silviu, Cărbune Ioan, și Președinților organizațiilor TSD: Candale Aurel, OFSD: Neamțiu Maria și OPSD: Barna Alexandru.

Maieru este o comună de top pentru județul nostru și pentru România! Cu locuri binecuvântate de Dumnezeu, cu oameni de omenie și cu mare potențial de viitor.

Prin proiecte concrete, așa ca până acum, echipa noastră va munci în continuare pentru dezvoltarea comunei Maieru. Cu tot ce pot, voi fi alături de măiereni și de Dl. Primar în proiectele viitoare!

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.