spot_imgspot_img
AcasăDiversePeste 56 de tone deseuri voluminoase si vegetale, colectate de SC Supercom...
spot_img

Articole noi

Peste 56 de tone deseuri voluminoase si vegetale, colectate de SC Supercom in cadrul campaniilor gratuite din prima parte a anului 2022

Operatorul de salubrizare SC Supercom a organizat in prima jumatate a anului 2022, in judetul Bistrita-Nasaud, nu mai putin de patru campanii gratuite de colectare a deseurilor. Locuitorii au beneficiat pana in luna iulie de trei campanii gratuite de colectare a deseurilor voluminoase si o campanie de colectare gratuita a deseurilor predominant vegetale, in urma carora au rezultat 24,92 tone deseuri voluminoase, respectiv 31,12 tone deseuri vegetale.

Cantitatea de deseuri voluminoase ridicata de catre operator din fata portii cetatenilor este tot mai mare de la o campanie la alta, prin urmare, pe langa cele doua campaniigratuite de colectare a deseurilor predominant vegetale, S.C Supercom organizeaza campanii gratuite de colectare a deseurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnic, de sase ori anual pentru cetatenii din mediul urban si de patru ori anual pentru cetatenii din mediul rural.

Cu exceptia campaniilor gratuite, deseurile voluminoase pot fi colectate de catre operator la cerere, de la detinatori, contra cost, sau exista posibilitatea pentru locuitorii judetului sa depuna deseurile voluminoase la unul dintre cele 5 Centre de Colectare (Bistrita-Narciselor-Viisoara, Galatii Bistritei, Beclean, Nasaud sau Singeorz-Bai), in timpul programului de lucru, acestea fiind preluate gratis.

Urmatoarea campanie gratuita de colectare a deseurilor voluminoase pe care Supercom o pregateste atat pentru mediul urban, cat si pentru mediul rural, este programata in perioada 22-27 august 2022. Rugamintea pentru cetatenii judetului Bistrita-Nasaud este sa respecte programul de ridicare personalizat pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala, care urmeaza sa le fie comunicat si sa renunte la obiceiul de a depozita deseurile voluminoase pe domeniul public, in afara campaniilor.

Pentru solicitari, comenzi si alte informatii care vizeaza activitatea noastra, putem fi contactati pe adresa de email: bistrita@supercom.ro,  la numarul de telefon: 0263.944 (Dipecerat) sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata