spot_imgspot_img
AcasăAdministrațiePrimarul Ioan Mate despre provocările din administrația publică, într-o avanpremieră la sărbătoarea...
spot_img

Articole noi

Primarul Ioan Mate despre provocările din administrația publică, într-o avanpremieră la sărbătoarea comunei

Primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate va primi sâmbătă vizita ministrului agriculturii Petre Daea. Potrivit edilului, ministrul va avea ocazia să viziteze câteva dintre fermele din zona de câmpie și va purta mai mute discuții cu fermierii. Câteva dintre temele care vor fi abordate în timpul dicuțiilor sunt: prețurile combustibililor, ale îngrășămintelor, producția de cereale în contextul secetei cu care se confruntă agricultura și criza alimentară. O discuție referitoare la administrația comunei, dar și la problemele agricultorilor din zona de cămpie a județului Bistrița-Năsăud, puteți urmări în materialul următor:

Tot sâmbătă, 30 iulie,  comuna Sânmihaiu de Câmpie va fi în sărbătoare. Potrivit primarului Ioan Mate, locuitorii se vor putea bucura de un spectacol organizat de primăria și consiliul local din comună. Pe scenă vor urca artiști îndrăgiți de publicul din zonă. Aurel Tamaș, Săndel și Aurora Mihai, Cumetrii, Bogdan Barna, Olimpia Deneș, Ansamblul Folcloric Balada,  Ansamblul ”Dor de câmpie”, Ansamblul ”Ciobănașul” din Șieuț, Gr. Sc. Gim. Sânmihaiu de Câmpie, Sami de la Bistrița, sunt cei care vor reține atenția publicului pe scena amenajată în aer liber.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata