spot_imgspot_img
AcasăEvenimentPrimăria Constanța spune că a amenajat noi parcări
spot_img

Articole noi

Primăria Constanța spune că a amenajat noi parcări

Primăria Constanța a anunțat, joi, printr-un comunicat de presă, căterenurile eliberate de garaje sunt reorganizate constant pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor.

Strada Mihail Kogălniceanu

Instituția a subliniat că pe strada Mihail Kogălniceanu, la intersecția cu strada Plevnei, au fost date în folosință noi locuri de parcare. Terenul eliberat de garaje a fost pregătit în vederea asfaltării prin lucrări de excavare, acoperire cu mai multe straturi de pietriș și compactare. Suprafața carosabilă a fost asfaltată și s-au aplicat marcajele rutiere.

„Noi locuri de parcare au fost amenajate și pe strada Unirii, în zona blocului U1. Spațiul ocupat de garaje a fost reconfigurat în 3 zone diferite. Infrastructura terenului a fost consolidată prin lucrări de refacere a suprafețelor și asfaltare. Spațiile destinate parcării autovehiculelor au fost trasate și numerotate corespunzător.”, se mai arată în comunicat.

Strada Unirii

O nouă parcare se va construi pe strada Ștefan Mihăileanu, la intersecția cu strada Castanilor. Echipele Confort Urban au demarat lucrările de stabilizare a terenului, în etapa premergătoare asfaltării.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata