spot_imgspot_img
AcasăSocialDin iunie începe colectarea din poartă în poartă a deșeurilor pe 4...
spot_img

Articole noi

Din iunie începe colectarea din poartă în poartă a deșeurilor pe 4 fracții!

Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud derulează în aceste zile o campanie de informare adresată cetățenilor ce locuiesc în toate zonele de case din județ atât în mediul rural, cât și în mediul urban, despre una din cele mai importante măsuri pentru a eficientizarea activității în gestionarea deșeurilor din județul nostru – colectarea de la poarta casei a deșeurilor pe 4 fracții.

Începând din luna iunie, la solicitarea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, operatorul de salubritate Supercom SA va distribui în toate zonele de case saci menajeri de culoare verde și de culoare albastră pentru a fi folosiți la colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă și din hârtie / carton de la poarta casei, așa cum se întâmplă în prezent cu deșeurile din plastic și metal și deșeurile reziduale.

În sacul verde de 120 L se vor colecta deșeurile reciclabile din sticlă, iar în sacul albastru de 240 L se vor colecta deșeurile reciclabile din hârtie / carton. Frecvența de colectare a acestor deșeuri va fi de 1 dată pe lună în mediul urban și de o dată la două luni în mediul rural.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata