spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieAlo, Domnule primar Turc, urbea noastra este un dezastru!
spot_img

Articole noi

Alo, Domnule primar Turc, urbea noastra este un dezastru!

De  cateva zile traficul rutier din orasul nostru este” paralizat”.

In orice directie te-ai indrepta, pe orice strada din municipiu,pe centura ocolitoare a orasului, sa nu mai vorbim de ruta catre Valea Bargaului, ti se face efectiv rau asteptand in trafic, in coloane interminabile de masini. Pe langa acest fapt, mai este inca o problema majora: calitatea carosabilului care este una dezastruoasa.Daca nu sunt cratere, sunt parti decopertate.

De exemplu in data de 06.04.a.c.la orele de varf ale diminetii ( 07-09 ) si mai tarziu pana pe la ora 12, drumarii nostrii  harnici decopertau cu spor partea carosabila din zona sensului giratoriu de pe Calea Moldovei.Surpriza a fost ca, pe la ora 16 nu era nici urma de muncitor pe acolo.

A doua zi, pe data de 07.04.a.c. de dimineata, aceeasi poveste.

Ne intrebam, oare conducerea Primariei Bistrita nu cunoaste acest lucru,sau nu cunoaste faptul ca aceste lucrari se executa noaptea cand circulatia rutiera este redusa?

Domule primar, dumneavoastra nu circulati prin urbea pe care o conduceti din biroul somptuos din cadrul Primariei Municipilui Bistrita sau va place atat de mult functia pe care o conduceti si nu va deranjati sa va deplasati asa cum va vedeam in campania electorala.La aceea vreme erati nelipsit de pe starzile municipiului, faceati promisiuni cetatenilor…de fapt erati acelasi Turc dar cu alta masca.

O sa vina si urmatoarele alegeri,sa vedem ce masca o sa purtati!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata