spot_imgspot_img
AcasăEvenimentConcert: Ozana Barabancea dirijează Orchestra „Lumini Sonore”
spot_img

Articole noi

Concert: Ozana Barabancea dirijează Orchestra „Lumini Sonore”

Ozana Barabancea revine pe scena Teatrului Elisabeta sâmbată, 16 aprilie, începând cu ora 19:00, cu un program special dedicat tuturor iubitorilor de muzica.

Ozana Barabancea este unul dintre artiștii neobosiți care lucrează pentru a ne darui lumină prin sunetele sale. Paleta profesionala bogata și dăruirea sunt două din multele elemente care o recomandă. Jazz, muzică ușoară, pop sau opera sunt câteva din genurile pe care Ozana Barabancea le mânuiește cu maiestrie.

Și-a inceput activitatea în anul 1990 și de atunci este în permanență pe scenă, iar în anul 1997 este laureată a Festivalului de Jazz “Napocensis”. De asemenea, face parte din Corul Operei Naționale din București. Solista a jucat in filmul “Supraviețuitorul”, regia Sergiu Nicolaescu și in musicaluri precum “Chicago” (r. Ricard Riguant), “Launtrec la Bordel” (r. Horatiu Malaele) și “Un altfel de cabaret” (r. Anca Sigartău).

Pasiunea pentru dirijat a pornit înca din copilarie, cand își dirija toți colegii. Ulterior, la maturitate ajunge să dirijeze prima orchestra de femei din România, ba mai mult a înființat Lumini Sonore Orchestra. Astfel, acest proiect de suflet al Ozanei a luat ființa pe 25 martie, de Buna Vestire, iar primul concert susținându-l la Gala Lumini Sonore. Orchestra abordează o vastă paletă de genuri de la uverturi de operă, arii, duete la muzica de film, canțonete, chansonete, muziză ușoara românească orchestrată simfonic.

Biletele se găsesc pe:
https://teatrulelisabeta.ro/ticketsys-event/ozana-barabancea-si-orchestra-lumini-sonore/

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata