spot_imgspot_img
AcasăUltima orăEvacuare moloz pentru confortul tau
spot_img

Articole noi

Evacuare moloz pentru confortul tau

In primul rand, evacuarea in timp util a molozului din constructii si industrial si transportat intr-un loc special, evita deteriorarea situatiei de mediu, care deja lasa de dorit – mai ales in orasele mari. In plus, prin evacuare moloz, se evita raspandirea bolilor periculoase. Containerele de gunoi neautorizate atrag un numar mare de animale fara adapost si pasari care sunt purtatoare de diferite boli. Molozul din constructii inseamna adesea deseuri voluminoase, care nu se potrivesc intr-un container standard, nu pot fi comprimate si transportate cu un camion de gunoi obisnuit. In acelasi timp, de regula, molozul din constructii este greu si uneori reprezinta un pericol pentru sanatatea umana.

Molozul din constructii este reprezentat de deseuri care sunt generate in timpul dezmembrarii, reparatiei sau constructiei unei case sau a unui bloc de locuinte. Moloz nu inseamna numai beton, caramizi, bucati de metal, ci si usi si ferestre demontate, linoleum indepartat, tapet vechi si asa mai departe. Acesta poate fi subdivizat in deseuri de constructii, materiale de ambalare, materiale pentru decorare etc. Responsabilitatea operatorului de gestionare a deseurilor menajere nu include eliminarea molozului. Responsabilitatea pentru aceasta este purtata de persoanele care au generat astfel de deseuri.

Evacuare moloz intr-un mod responsabil

Este interzisa depunerea deseurilor de constructii in containere pentru gunoi menajer. Astfel de deseuri, chiar daca ar putea incapea in containerele instalate pentru deseurile menajere, pot deteriora camioanele de gunoi in timpul incarcarii si transportului. Unele dintre aceste deseuri pot reprezenta un pericol pentru oameni si mediu, inclusiv praful de constructie. Firma specializata de evacuare moloz si transportul acestuia, este angajata in colectarea si indepartarea deseurilor de constructii, contra cost, intrucat aceste deseuri nu sunt incluse in standardul aprobat al reoperatorului. Daca unul dintre locuitorii unui bloc de locuinte a inceput reparatiile, atunci nu are dreptul sa scoata si sa plaseze deseurile de constructie rezultate, in container. Acesta este obligat el insusi sa contacteze o firma specializata in evacuarea molozului, si sa incheie cu aceasta un acord pentru eliminarea acestor deseuri.

Daca reparatia este facuta de mai multi proprietari simultan, de exemplu, intr-o cladire noua, acestia pot solicita firma de eliminare moloz. In astfel de case se formeaza depozite spontane de deseuri de constructii. In acest caz, asociatia de proprietari, daca a fost deja aleasa, sau proprietarii insisi pot incheia un acord pentru indepartarea deseurilor de constructii, stabilind locul de colectare a deseurilor si programul de indepartare. Firma instaleaza un container deschis special pentru moloz de constructii, in care locuitorii casei pot pune deseurile de constructii si apoi, firma de eliminare moloz le transporta intr-un loc special.

Contacteaza-ne chiar acum pentru servicii premium de evacuare a molozului!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata