spot_imgspot_img
AcasăDiverseConstruirea de pereti mulati cu profesionisti
spot_img

Articole noi

Construirea de pereti mulati cu profesionisti

Peretele mulat este un zid de sprijin pentru o excavatie. Cu pereti mulati oferi stabilitate peretilor laterali, impotriva caderilor masive de pamant sau de roca.Designul bun al unui perete de sprijin este esential, deoarece acesta va oferi suport lateral permanent pantelor verticale sau aproape verticale ale solului. Stabilitatea peretilor mulati se datoreaza greutatii lor fata de cea a materialului folosit in scarpa acestuia. Dupa cum sugereaza si numele, peretii mulati sunt elemente structurale  concepute pentru a retine peretii excavatiilor. Daca zidul de sprijin nu ar fi acolo, peretele format in urma excavatiei, ar lua o alta forma, decat cea oferita de zidul de sprijin pentru a gasi un echilibru stabil. Peretii de sustinere asigura suport lateral permanent pantelor semi-verticale sau verticale ale solului.Stabilitatea unui perete de sprijin este asigurata in mod fundamental de greutatea proprie a peretelui si de greutatea materialului de pe placa sa de baza. In prezent, exista diverse modele de pereti mulati, inclusiv pereti mulati ieftini.

Retinerea unui teren s-a realizat inca de cand oamenii au inceput constructii, fie cu folosirea terenului pentru campuri de cultura, constructia de drumuri circulabile si constructia de case unde s-a cerut mentinerea pamantului stabil la diferite niveluri. Peretii mulati sunt structuri care stabilizeaza terenul natural sau atunci cand panta naturala a acestuia este modificata.In plus, peretii de sprijin pot sustine umplutura, produse miniere si apa. Atunci cand lucrarile de constructii necesita lucrari de terasamente care lasa fete verticale sau aproape verticale, cum ar fi la construirea de subsoluri in zone urbane sau suburbane si la construirea de statii de transport public pentru utilizare subterana, trebuie sa se construiasca pereti mulati.

Proiectare ziduri de sprijin

In proiectarea unui perete de sprijin de calitate, exista o varietate de factori de luat in considerare, indiferent daca este destinat utilizarii rezidentiale sau comerciale.Acelasi standard de ingrijire ar trebui aplicat zidurilor de sprijin pentru un pod, deoarece ambele sunt structuri. In functie de aplicatie si din experienta ta, s-ar putea sa te intrebi ce stil de zid de retinere va functiona cel mai bine pentru santier, cat de adanc ar trebui sa fie ingropata baza, daca este nevoie de armatura sau chiar ce material este cel mai bun pentru locatie. Construirea de pereti mulati necesita o planificare avansata si o proiectare atenta, pentru a preveni ca acesta sa devina un pericol sau sa se prabuseasca. Din acest motiv, la terratestromania.ro exista cel mai bun personal calificat pentru proiectarea peretilor mulati.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata