spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieAmenzi drastice pentru două persoane care au fost filmate în timp ce...
spot_img

Articole noi

Amenzi drastice pentru două persoane care au fost filmate în timp ce au abandonat și incendiat deșeuri în natură, pe Valea Bârgăului

Echipa mixtă formată din polițiști din cadrul Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și inspectori din cadrul Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au identificat și sancționat contravenținal 2 persoane din județul nostru care au abandonat și incendiat deșeuri în natură, pe Valea Bârgăului. Contravenientul A. G. din localitatea Livezile a fost sancționat cu 10.000 lei pentru abandon de deșeuri, iar contravenientul C.A. din localitatea Josenii Bârgăului a fost sancționat cu suma de 10.000 lei și avertisment pentru două fapte contravenționale – abandon și incendierea deșeurilor.

Faptele au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate de Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură.

Și în luna martie Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va desfășura acțiuni de control în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud în tot județul nostru pentru a preveni și combate abandonul deșeurilor în natură.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata