spot_imgspot_img
AcasăDiverseMergi cu pisica la plimbare cu un rucsac transport pisici
spot_img

Articole noi

Mergi cu pisica la plimbare cu un rucsac transport pisici

Alături de câini, pisicile sunt probabil cele mai populare animale de companie din România. Unele dintre aceste animale au voie să se plimbe afară, dar altele sunt pisici de casă care trăiesc în principal în interior. Din ce în ce mai mulți oameni vor să-și ducă animalele de companie undeva. Pe lângă lesele pentru pisici și cutiile de transport, acum există și rucsacuri pentru prietenul tău cu patru picioare. Acest accesoriu este la modă acum, deoarece îți poți lua pisica cu tine oriunde te duci, fie că mergi cu bicicleta, fie că mergi doar la plimbare prin parc sau în mijlocul de transport. Poți cumpăra un rucsac transport pisici de la propet.ro.

Practic, noul tău rucsac pentru pisici are proprietățile unui rucsac normal și ai nevoie de el pentru excursii sau călătorii scurte. Caracteristici generale pe care le îndeplinește un rucsac bun pentru pisici sunt:

  • prelucrare solidă
  • bretele de umăr reglabile
  • cureaua de piept
  • buzunare suplimentare pentru obiecte mai mici, cum ar fi mâncare
  • fermoare stabile
  • podea de cauciuc
  • un mâner de transport pe partea de sus a rucsacului
  • umplutura spate foarte bună.

În ceea ce privește confortul pisicii în rucsac, sunt necesare câteva caracteristici suplimentare și mult mai specifice. Un rucsac pentru transport pisici de la propet.ro vine în mai multe culori, are aport suficient de oxigen, rezistă la încercările de evadare ale pisicii, astfel încât aceasta să nu fie eliberată din rucsac. Este confecționat dintr-un material rezistent la zgârieturi.

Pentru ce pisici este potrivit un astfel de rucsac?

Practic, rucsacul este conceput pentru fiecare pisică. Cu toate acestea, pisicile ar trebui să se obișnuiască încet, deoarece ar putea fi prea îngust pentru ele, mai ales pe distanțe mai lungi. Prin urmare, ar trebui să se potrivească la dimensiunea pisicii tale, astfel încât aceasta să se miște puțin în el. În plus, majoritatea rucsacurilor pentru transport sunt omologate doar pentru pisici de la 1-12 kg. Prin urmare, ar trebui să-ți cântărești animalul înainte de a-l cumpăra pentru a nu depăși greutatea maximă admisă. Rasa pisicii nu joacă un rol major în folosirea unui rucsac transport pisici – greutatea animalului și obișnuirea cu modul de transport sunt cele mai importante considerații.  Foarte puține pisici au plăcerea să fie închise în accesorii complet întunecate și înguste pentru perioade lungi de timp. Pisicilor le place să vadă ce se întâmplă în jurul lor. Prin urmare, un astfel de rucsac ar trebui să ofere cu siguranță o vedere spre exterior. Bineînțeles că nu trebuie să fie un hublo, ci un capac complet transparent.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata