spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieFiliala Bistrița-Năsăud a Crucii Roșii din România a primit o ambulanță și...
spot_img

Articole noi

Filiala Bistrița-Năsăud a Crucii Roșii din România a primit o ambulanță și materiale de protecție

Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud a donat Filialei Bistrița-Năsăud a Crucii Roșii din România o ambulanță și o serie de materiale de protecție.

Donația a fost realizată ca urmare a cooperării dintre reprezentanții administrației publice a județului Bistrița-Năsăud și cei de la nivelul Consiliului Județean din Mecklenburgische Seenplatte, din Germania.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a transmis mulțumiri atât reprezentanților asociației cât și celor din administrația germană.

”Cooperarea dintre județul nostru și Mecklenburgische Seenplatte din Germania aduce-n județul nostru o ambulanță și materiale de protecție pentru Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud.

Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, prin reprezentantul său, Dl. Liviu Olariu, face această donație importantă către Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud, pentru că înțelegerile de cooperare dintre județe nu trebuie să fie doar protocolare, ci să fie urmate de fapte bune pentru oameni. Vă mulțumim!

De asemenea, mulțumesc, domnului Heiko Kärger, Președintele Consiliului Județean din Mecklenburgische Seenplatte, din Germania și domnului Ștefan Guzu, vicepreședintele Asociației de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg–Bistrița-Năsăud, pentru gestul de solidaritate și prietenie.”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Potrivit președintelui Moldovan, Consiliul județean Mecklenburgische Seenplatte și Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg – Bistrița-Năsăud au mai donat, în trecut, către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții din domeniul sănătății autospeciale de intervenție, materiale sanitare și de protecție, dotări pentru spitale, etc.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata