spot_imgspot_img
AcasăSportGloria 2018 își începe returul de campionat cu o victorie în fața...
spot_img

Articole noi

Gloria 2018 își începe returul de campionat cu o victorie în fața modestei CSM Galați. Urmează meciul cu Zalăul lui Tadici

Început promițător de retur pentru „gloristele” antrenate de Radu Alexandru Moldovan, retur ce își va desfășura primele patru etape la Bistrița, în perioada 26 aprilie – 1 mai 2021.

Primul meci pentru jucătoarele Gloriei s-a desfășurat în Sala Polivalentă în compania mai modestei CSM Galați. Jocul a fost unul total la discreția bistrițencelor, fiind mai mult un meci de antrenament.

Chiar dacă echipa adversă nu a avut un ritm care să impulsioneze fetele lui Moldovan, acestea și-a făcut „numărul” și au reușit victoria cu 32 la 23, al pauză fiind înregistrat scorul de 19 la 7.

Apărarea „gloristelor” a fost exemplară, s-a jucat foarte mult pe intercepții și contraatacuri. În a doua repriză talpa de pe accelerația sportivelor echipate în roșu și negru a fost mai puțin apăsată, însă diferența de 8 goluri a fost menținută mai tot timpul.

Au marcat pentru Gloria 2018: Valentina Ardean Elisei – 5 goluri, Nicoleta Dincă – 4, Raluca Bacaoanu – 4, Daniela Rațiu -4, Laura Pristăvița – 3, Andreea Tetean – 3, Andra Moroianu – 2, Dziyana Ilyina – 2, Bianca Zegrean – 2, Maria Țanc – 1, Miruna Pica – 1, Mariana Costa – 1.

Marți, 27 aprilie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, Gloria 2018 va întâlni Zalăul lui Tadici, începând cu ora 12:00. HC Zală a pierdut primul meci de la Bistrița, din cadrul primei etape a returului cu scorul de 29-32 în favoarea băimărencelor de la Minaur.

Din păcate, conform reglementărilor sanitare în vigoare, toate meciurile se defășoară fără public. Suporterii Gloriei 2018 își vor putea vedea favorita în direct la TVR1, joi, 29 aprilie, ora 18:30, în meciul împotriva Rapidului.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata