spot_imgspot_img
AcasăSportBuluc pe Pârtia lui Crețu! S-au tăiat bilete de zeci de mii...
spot_img

Articole noi

Buluc pe Pârtia lui Crețu! S-au tăiat bilete de zeci de mii de lei în doar câteva zile

Deși mulți amatori ai sporturilor de iarnă subestimează pârtia de pe Dealul Cocoșului, afluența celor care au folosit instalația de transport de la inaugarea  Pârtiei Teleschi arată contrariul. În doar 3 zile de la deschidere au fost vândute peste 1.000 de cartele de acces, ceea ce înseamnă peste 50.000 de lei cu taxa de nocturnă cu tot.

Purtătorul de cuvânt al administrației publice locale, Mihai Ruști, a precizat că în prima zi de funcționare, în 18 ianuarie, au fost vândute 329 de cartele. A doua zi, numărul celor care au folosit instalația a depășit 470, miercuri au mai fost tăiate circa 460 de bilete, iar joi alte câteva sute. Bistriţenii nu s-au lăsat prea mult aşteptaţi să se bucure de schiat, de aer curat şi întâlnirea în aer liber cu prietenii, fapt pentru care administrația publică locală a decis prelungirea programului de funcționare a instalației după doar 2 zile. Cu siguranță în acest sfârșit de săptămână, multă lume va merge la pârtie, noi suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru buna funcționare în cele mai bune condiții să vedem dacă și vremea ne ajută, a declarat Ruști.

Faptul că s-a dat drumul, a fost bucuria tuturor, mai ales a copiilor. De când s-a deschis pârtia, în fiecare zi sunt aici și văd cum de la o zi la alta crește numărul celor care se urcă pe schiuri. Ieri (n.r. miercuri) au fost peste 1.000 de oameni. Din păcate, bucuria nu cred că va ține prea mult, din cauza vremii care se anunță cu valori de primăvară, a declarat Alex Gabor, profesor de educație fizică și sport.

Începând de joi, pârtia este deschisă în intervalul 10:00-22:00 (10:00-18:00 program de zi și 18-00-22:00 program de nocturnă), iar sâmbăta și duminica orarul de funcționare este între orele 09:00-22.00.

Prețul unui bilet pentru ziua de schiat este de 30 de lei pentru un adult, iar copiii, tinerii și pensionarii vor plăti 20 de lei. Cei care vor sa schize pe timp de noapte, trebuie să scoată din buzunzar încă 20 de lei, taxa de nocturnă.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata