spot_imgspot_img
AcasăSocialZeci de bistrițeni scoși din cursa pentru Poliția Animalelor
spot_img

Articole noi

Zeci de bistrițeni scoși din cursa pentru Poliția Animalelor

De câteva zile a început bătălia pentru posturile de ofițer și cele 3 de agenți de poliție la Biroul pentru Protecția Animalelor – funcții scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean B-N la sfârșitul lui 2020.  Din cei 115 candidați înscriși, peste 30 au ieșit din concurs în urma perioadei de validare a dosarelor.

Potrivit agentului principal din cadrul IPJ BN, Paul Rodilă, din cele 99 de dosare depuse pentru ocuparea unui post de agent de poliție, 23 au fost invalidate, iar dintre cei 16 bistrițeni care au optat pentru postul de ofițer au ieșit din cursă alți 9 candidați. Datele IPJ BN arată că pentru cele 3 posturi de  agenți au fost depuse 99 de cereri, pentru postul de ofițer 16, iar pentru cele două posturi de ofițer medic veterinar au fost înregistrate alte 17 candidaturi. Concursul pentru aceste două posturi de medic ofițer se organizează la București. Majoritatea celor care au fost scoși din cursa pentru Poliția Animalelor au avut dosarul nevalidat fie că nu au fost apți din punct de vedere psihologic ori medical, fie că nu au avut vechime în specialitatea studiilor absolvite sau pentru că se aflau sub incidență penală.

Așadar din cei 115 candidați care s-au aliniat la linia de start, doar 83 vor continua bătălia pentru cele 4 posturi, în perioada 12-19 ianuarie fiind programată desfăşurarea probei eliminatorii  – evaluarea performanţei fizice. În 23 ianuarie este programată proba scrisă, iar 3 zile mai târziu vom afla componența biroului de protecția a Animalelor din cadrul IPJ BN.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata