spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieMai bine de jumătate dintre angajații domeniilor cheie din Bistrița-Năsăud vor să...
spot_img

Articole noi

Mai bine de jumătate dintre angajații domeniilor cheie din Bistrița-Năsăud vor să se vaccineze

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a trimis o adresă mai multor instituții bistrițene prin care le solicită numărul angajaților care doresc să se înscrie în etapa a doua a campaniei de imunizare. Este vorba despre funcționarii instituțiilor statului, ai autorităților judecătorești, personaluldin instituțiile militarizate, din învățământ, creșe, poștă și servicii de curierat sau transport mărfuri. Au primit adresa prefecturii și bisericile din arealul județului, precum și redacțiile instituțiilor media.

În acest moment sunt așteptate datele operatorilor economici care au activitate de procesare, distribuție și comercializare a alimentelor de bază, precum carne, lactate, fructe și legume.

Surse din prefectura bistrițeană spun că mai bine de jumătate dintre angajații acestei categorii și-au exprimat dorința de a se vaccina împotriva Covid-19, fiind vorba de câteva sute. Multe structuri au în componență personal sceptic la vaccinul anti-Covid, însă majoritatea celor care nu s-au trecut pe lista susțin că mai așteaptă informații privind efectul acestuia.

Precizăm că în 11 ianuarie a sosit în aeroporturile din București, Cluj și Timișoara ce-a de-a patra tranșă de vaccinuri cu peste150.000 de doze. Din cele peste 21.500 de doze repartizate Centrului Regional de Distribuție Cluj câteva sute urmează a fi distribuite și județului Bistriț-Năsăud.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata