spot_imgspot_img
AcasăReportajOrban a făcut anunțul: Când se redeschid școlile în România
spot_img

Articole noi

Orban a făcut anunțul: Când se redeschid școlile în România

În contextul în car etoate școlile din România au trecut la învățământul în regim online iar profesori, elevi și părinți sunt nemulțumiți de decizia autorităților, premierul Ludovic Orban a făcut câteva precizări referitoare la acest aspect.

Premierul Ludovic Orban este de părere că școlile din România trebuie să rămână în continuare închise dat fiind contextul epidemiologic din țară, chiar dacă există nemulțumiri în această privință.

De ce au fost închise școlile din România

De asemenea, Ludovic Orban a reamintit faptul că deși în unele țării din Europa școlile erau deschise, între timp au fost închise.

„Ne-au criticat că le-am deschis, apoi că am trecut cursurile online. Aproape toate ţările care aveau cursuri în clasă le-au suspendat între timp. Riscul de transmitere în şcoli este mai mic. Problema e că funcţionarea şcolilor presupune creşterea aglomeraţiei, intercaţiuni între părinţi, bunici, sunt o serie de activităţi care cresc riscul epidemiologic. Pentru a-i proteja pe părinţi şi pe bunici, este mai bine să fie orele online”, a declarat Orban, la România TV.

Când vor fi redeschise școlile din țară

Totodată, premierul a făcut câteva precizări și despre elevii care nu au acces la dispozitivele necesare pentru învățarea online, reamintind de faptul că numărul acestora a fost redus în mod constant.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata