spot_imgspot_img
AcasăDiverseMIERCURI 10 IULIE 2024 se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile...
spot_img

Articole noi

MIERCURI 10 IULIE 2024 se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile reciclabile din sticlă, în Municipiul Bistrița și în localitățile componente

Fiind a doua săptămână întreagă din lună! Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat, colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare.

IMPORTANT: Dacă nu ați intrat în posesia pubelei verzi, puteți ridica acest recipient de colectare de la sediul operatorului de salubritate Supercom – str. Drumul Cetății, nr. 11, vis-à-vis de Rombat, pentru cetățenii care locuiesc în Bistrița, sau de la sediile primăriilor de care aparțin pentru cetățenii care locuiesc în alte localități din județ.

Începând cu luna august, operatorul de salubritate nu va mai distribui saci verzi pentru colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă!

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 10 IULIE 2024 se va colecta STRICT pubela sau sacul verde.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata