spot_imgspot_img
AcasăPoliticăClădim un Campus Universitar pentru studenți. Continuăm să investim în educație, într-un...
spot_img

Articole noi

Clădim un Campus Universitar pentru studenți. Continuăm să investim în educație, într-un viitor al copiilor aproape de „casă”

Clădim un Campus Universitar pentru studenți, după parteneriatul sănătos dintre Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.
Această Universitate și-a deschis porțile în județul nostru, în anul universitar 2022-2023, iar acum tinerii se pot pregăti pentru a acorda îngrijire medicală, la specializările: asistență medicală generală, farmacie și tehnică dentară.

Proiectul Campusului Universitar pentru studenți este un proiect aflat în desfășurare, care va fi clădit pe strada Toamnei, în Municipiul Bistrița, în locația fostului Centru de Plasament de tip familial pentru copiii cu dizabilități.

Clădirea a fost eliberată după ce am ridicat 14 case de tip familial, Bistrița-Năsăud fiind județul fără nici un copil în orfelinate.

Am demonstrat că realizăm ceea ce ne propunem!
Prin sprijinul dumneavoastră oferit prin vot,
proiectele se transformă-n fapte!
.
.
.
.
Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud / Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 21240002 / Realizat de S.C. PR PE PÂINE S.R.L.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata