spot_imgspot_img
AcasăPoliticăGabriel Lazany (PSD): Am soluții pentru fluidizarea traficului - 900 de locuri...
spot_img

Articole noi

Gabriel Lazany (PSD): Am soluții pentru fluidizarea traficului – 900 de locuri de parcare în Zona Eminescu și regenerarea urbană a acesteia

În cadrul eforturilor de revitalizare și modernizare a orașului Bistrița, Gabriel Lazany, candidatul PSD la Primăria Bistrița, propune un proiect pentru fluidizarea traficului și regenerarea urbană a zonei Eminescu. Proiectul, denumit sugestiv „Regenerare Urbană Zona Eminescu”, are ca principal obiectiv crearea a 900 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane, pentru a rezolva problema serioasă a lipsei de spații de parcare în această zonă centrală a orașului.

Actuala administrație publică nu a reușit să rezolve problemele legate de trafic și de lipsa locurilor de parcare, ceea ce a dus la aglomerare și disconfort pentru bistrițeni. În aceste condiții, propunerea unui proiect care să ofere soluții concrete și durabile pentru aceste probleme a devenit o prioritate pentru Gabriel Lazany, candidatul PSD la Primăria Bistrița.

„Proiectul de regenerare urbană în Zona Eminescu este o inițiativă crucială pentru a face Bistrița un oraș mai prietenos și mai modern pentru toți locuitorii săi. Prin construirea a 900 de locuri de parcare, vom fluidiza traficul și vom facilita accesul la principalele puncte de interes din zona centrală a orașului”, susține Gabriel Lazany.

Proiectul propus prevede construirea unei parcări de nivel 2S+P, care va oferi 900 de locuri de parcare subterane și supraterane. În plus, față de locurile de parcare, proiectul va include un parc cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, prevăzut cu zone de promenadă, locuri de joacă pentru copii,  fântâni arteziene, bănci și mobilier stradal de relaxare, toalete publice și un sistem modern de gestionare a locurilor de parcare.

Regenerarea urbană în Zona Eminescu nu este doar un proiect de infrastructură, ci și un semn al angajamentului pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru creșterea atractivității orașului Bistrița. Odată realizat, acest proiect va transforma zona centrală a orașului într-un spațiu modern, confortabil și prietenos pentru locuitori și vizitatori, contribuind și la dezvoltarea economică.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Județeană Bistriţa-Năsăud / Realizat de SC PR PE PÂINE SRL, Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 21240002

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata