spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedGloria pierde finala cupei europene. Rămânem cu o frumoasă istorie
spot_img

Articole noi

Gloria pierde finala cupei europene. Rămânem cu o frumoasă istorie

 

Gloria Bistrița a scris istorie, chiar dacă finalul este unul amar. 

Un moment la care probabil că puteam visa frumos la începutul acestui sezon, ne aflăm la Graz, în capitala provinciei Steiermark și celebrăm un moment istoric și putem încorona lunga luptă de afirmare a unei echipe din Ardeal, dintr-un oraș provincial, la masa greilor, chiar dacă în acest moment s-a clasat pe cel de-al doilea loc. 

Bistrița a luptat de la un capăt la altul, împinsă de la spate de peste 700 de suporteri români care au scandat pe durata întregii partide pentru echipa favorită, în speță Gloria. Referitor la suporteri, după meciurile de ieri, cele două galerii, Peluza Albastră Bistrița și galeria Brăilei, și-au dat mâna și s-au susținut reciproc. Un gest demn de respect pentru ambele galerii care au reușit să lase deoparte vechile rivalități. 

Storhamar din Norvegia a fost, este și rămâne o echipă de mare perspectivă, ca dovadă că a ajuns până în finala EHL și a câștigat-o. Au un lot tânăr, de viitor și care au reușit în timp să creeze o echipă valoroasă, chiar dacă nu au “valori” individuale. 

Scorul de la pauză, cel la care dacă rămâneam aveam cupa deasupra capului, a fost 15-14 pentru bistrițence. Cea de-a doua repriză s-a încheiat cu scorul de 29-27. Permiteți să nu subliniem arbitrajul rușinos de astăzi, două arbitre din Turcia care au sancționat cu cartonaș roșu două jucătoare de-ale Bistriței și au uitat unde este buzunarul când să arate un cartonaș la fel de roșu în defavoarea norvegiencelor. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata