spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieMinune, Doamne? Turc se bate-n piept că groapa din Decebal va fi...
spot_img

Articole noi

Minune, Doamne? Turc se bate-n piept că groapa din Decebal va fi gata până-n iunie

Sfârâie tare alegerile astea și parcă lupta nu se mai duce pe plan politic, ci pe cum cârpim mai repede ce n-am putut rezolva în patru anișori liniștiți.

Cu realizări minime, aroganță maximă și flit către orice „opoziție” apatridă, Ioan Turc, primarul Bistriței, și-a adus aminte că are un handicap cu care a pornit în campanie. Scuzați cacofonia. Groapa aia din Decebal despre care s-a vorbit mai mult decât s-a lucrat la ea.

Acum, pe ultima sută de metri, cu un morcov cu tot cu frunze, iepure și vânătorul care alerga iepurele îndesate bine, s-a gândit să clarifice situația acestui mare obiectiv de o inutilitate absolută, pasajul de sub intersecția mare din Decebal.

După spusele primarului într-un clip postat astăzi pe Facebook, pasajul ar fi, specificăm AR FI gata la finalul lunii mai, începutul lunii iunie, adică fix înainte de alegeri. Însă nu tot! Cum s-a învățat cu spoiala, se va turna placă, atât cât să se circule pe deasupra, dar probabil intersecția va fi nedirijată. Pe dedesupt lucrurile nu sunt terminate, evident. Se va trece la „subsol”, pe unde trece prostimea. Și vor călca bistrițenii prin noroi și pietroaie, pentru că nu s-a făcut mai nimic pe substratul problemei. Deci, mutăm mocirla de sus… jos. Să nu fie la vedere, să fie spoit corespunzător.

Cu promisiuni ne e plin podul de n-avem loc de un ciolan afumat. Așa că, dedicație, oda lui Turc. Cu atât rămânem:

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata