spot_imgspot_img
AcasăPoliticăCe noroc pe tine, Tinuț. PNL și-a retras candidatul pentru scaunul de...
spot_img

Articole noi

Ce noroc pe tine, Tinuț. PNL și-a retras candidatul pentru scaunul de primar la Primăria Rodna

Alegerile din 2024 se așteptau a fi ciudate, însă nu chiar atât de ciudate. Partidul Național Liberal din Rodna nu a anunțat, dar cam așa se aude și deja vorba a cuprins întreaga comună, nu va avea un candidat la Primăria Rodna. De ce? Păi nu știm cum s-a făcut, că până mai ieri, doamna Vali Ganea era eligibilă pentru candidatură și nu avea vreo problemă.

Se înțelege că pe drumurile patriei din Rodna au ajuns niște persoanje de pe scena politică din județ, iar după „vizită”, doamna Ganea s-a îmbolnăvit. Sperăm că informația nu e bună și că doamna directoare a liceului „Florian Porcius” din Rodna e sănătoasă și-și va putea exercita atribuțiile în continuare.

Dar dacă nu-i cum am vrea să credem, Tinuț, aici ai jucat-o ca Hagi cu mingea mică. Ți-ai „declasat” contracandidatul direct cu gloanțe oarbe și ai rămas în pole position, sper că ai înțeles termenul provenit dintr-o limbă mai străină.

Nu îți rămâne decât să te bați cu alesul celor de la PMP să-l bage în „cușca cu lei”, care știe că se bagă într-o cușcă de păstrare de patrupede feline mici. După ce vă terminați treaba pe 9 iunie, împărțiți primăria aia și continuați să îndatorați comuna. Mai mult tu, că doar tu puteai să fii printre cei mai îndatorați primari din județ. Și să nu uităm că ți-ai făcut abonament la Tribunal și Judecătorie pentru că nu știi ce-i ăla un cuvânt dat și o strângere de mână, darămite o semnătură. Nu se putea decât așa ca să vadă rodnenii ce gospodar și-au ales cu bună știință.

Mai știm una faină și jmecheră cu dublu „jm”, v-ați deschis televiziune online, domnule Tinuț? Lăsați-ne pe noi să vă răspundem și poate ieșiți un mogul șugubăț.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata