spot_imgspot_img
AcasăPoliticăRobert Sighiartău și primarul Hognogi Pumni-de-Fier, „frați de cruce”
spot_img

Articole noi

Robert Sighiartău și primarul Hognogi Pumni-de-Fier, „frați de cruce”

Încă de miercuri seara circulă o filmare cu primarul comuniei Spermezeu, Sorin Hognogi, în care a fost surprins când își exercita tehnicile de „autoapărare”, dându-se jos dintr-o mașină în dreptul unui bar din localitate, luând la pumni un cetățean, ba chiar l-a și trântit pe jos.

Sorin Hognogi, de altfel și vicele PNL Bistrița, a început să întrețină o relație de prietenie ca de sânge cu Robert Sighiartău, actualul candidat din partea PNL BN pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. „Frăție de cruce”, ce să mai…

Și pentru că vorbele nu-s atât de vechi, vă prezentăm ce spunea Sighiartău, aflat la Spermezeu, pe scenă cu primarul, în decembrie 2023, în cadrul Târgului de Crăciun.

„Ce atmosferă plăcută, aici, în Spermezeu, chiar vorbeam cu domn primar că încet batem Viena pe timp de Crăciun. (…) Nu am văzut în județ o localitate cu așa atmosferă pe timp de Crăciun!”, transmitea Robert Sighiartău în calitate de deputat, la Spermezeu.

Corect, corect, încet dacă se chinuie tare, ia primarul și Viena la bătaie să iasă toți Kasekrainerii și Bratwurstii din ea.

În decembrie 2022, primarul Sorin Hognogi a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fraude cu subvenții APIA. Concret, edilul este acuzat de instigare la folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept sau reținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, și fals intelectual, în formă continuată.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata