spot_imgspot_img
AcasăPoliticăGafele de PR sunt călduțe în campanie. Tinuț de la Rodna o...
spot_img

Articole noi

Gafele de PR sunt călduțe în campanie. Tinuț de la Rodna o dă de gard filosofic 

În plină campanie electorală, Tinu Granini a primit “vizita” lui Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, să meargă din ușă-n ușă, să vorbească cu oamenii. Cumva să facă teren cu șefu’ lângă el. Dar șeful știe că Tinuț n-a prea vorbit cu oamenii și le dă cu flit celor care se plâng de nereguli. 

În goana asta după împărțit broșurelele cu figura ștanțată și distinsele obiective realizate, permiteți, cu genunchii beliți, Tinu chiar omite din răsputeri faptul că Rodna are datorii mari, lucrări la proiecte blocate din cauza neplăților, oameni tot mai nemulțumiți și mai vocali. 

Iată ce a transmis primarul pe pagina sa de Facebook, auziți aici PR clasa a IV-a: “Ei ne-au primit cu zâmbetul pe buze și speranța că cineva face ceva pentru ei, ii respectă și ascultă”. Vai de mine, gol Hagi în minutul 94. Păi cum adică în speranța că cineva îi RESPECTĂ și ASCULTĂ sau că face cineva ceva pentru ei? Păi nu tu, păstorul și craiul Munților Rodnei trebuia să o faci? Nu tu trebuia să îi ajuți? I-ai ajutat de or să alerge bieții oameni și își vor da cu călcâiele direct acolo unde îți place ție să fii pupat, când vin datoriile și se pun popriri, n-or să mai fie nici bani de lemne iarna și se scumpesc toate, să-ți permiți tu luxul de a fi primar. Vă invit să citiți întregul mesaj moleșitor de emoționant. 

“Împreună pentru oamenii din Rodna! Suntem alături de rodnenii noștri și vrem să le facem viața mai bună. 

Am avut plăcerea de a-l avea alături pe președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovana, în timpul unei vizite prin comuna noastră pentru a afla, de la firul ierbii, nevoile gospodarilor din Rodna.

Noi le-am prezentat raportul nostru de activitate și cum putem să-i ajutăm mai bine.

Ei ne-au primit cu zâmbetul pe buze și speranța că cineva face ceva pentru ei, ii respectă și ascultă. Asta înseamnă comunitatea din Rodna: încrederea oamenilor pe care-i ajuți necondiționat. Nu ne oprim aici!

Construim o comună puternică, cu oameni puternici”, a declarat, pe Facebook, Valentin Grapini. 

Tinuțule… una-i dreaptă și atât: ți-au zâmbit ca să îți arate că ei au bun simț, au obraz, sunt iertători, prea iertători, încă mai suportă diletanți care s-au trezit primari. Tocmai la mâța blândă trebuie să ai grijă, dar ești prea fudul să vezi ce-ți stă sub nas. Și pute. 

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata