spot_imgspot_img
AcasăSportJudețul Bistrița-Năsăud va avea stadion de peste 10.000 de locuri, la standarde...
spot_img

Articole noi

Județul Bistrița-Năsăud va avea stadion de peste 10.000 de locuri, la standarde UEFA!

De curând, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a reactualizat documentațiile pentru noua investiție, aflată în apropierea TeraPlast Arena și a Bazei Sportive Gloria.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-NăsăudEmil Radu Moldovan a anunțat că stadionul cu circa 10.875 de locuri va avea 4 stele UEFA. Odată cu finalizarea lui, zona va deservi atât sportul de performanță cât și pe cel de masă, începând de la handbal, fotbal, atletism, baschet, tenis, lupte și nu numai.

Va fi locul în care vom striga din tot sufletul „Hai Gloria!” și unde vom trăi împreună toate marile reușite ale sportivilor și echipelor noastre.

În același timp, se va moderniza și stadionul „Jean Pădureanu”, cu bani de la bugetul local, Compania Națională de Investiții și din fonduri europene. Acesta va fi integrat în Parcul Municipal, asigurând totodată legătură cu Pădurea Codrișor. În zonă va fi amenajată o scenă pentru evenimente mari ale orașului dar și pentru activități relaxante în aer liber.

Suporterii care au venit astăzi la stadion pentru meciul echipei noastre din Play Off-ul seriei a 9-a, Liga a 3-a au urmărit pe un ecran de mari dimensiuni imagini cu noile proiecte de dezvoltare a sportul bistrițean.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata