spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedAquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Bistrița, Petriș, Beclean – cartierele...
spot_img

Articole noi

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Bistrița, Petriș, Beclean – cartierele Podirei, zona de agrement, Figa

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi 10 ianuarie 2024 începând cu ora 09:00 până la ora 16.00 (estimativ), în localitatea Beclean.

Va fi afectată partea de sus a orașului – cartierele  Podirei , Zona agrement , Stațiune și sat Figa -Total.

În jurul orelor 19:00 lucrările de remediere a avariei pentru care a fost necesară sistarea furnizării apei în partea de sus a orașului-cartierul Podirei, zona agrement, stațiune și sat Figa au fost stopate. Alimentarea cu apă a fost reluată. 

Rugăm abonații din zonele afectate să își asigure rezerva de apă necesară, întrucât finalizarea lucrărilor impune măsura sistării furnizării apei și pe parcursul zilei de mâine, 11 ianuarie, în intervalul 09:00-16:00 (estimativ)”, precizează Aquabis.

Tot astăzi, de la ora 09:00 până la ora 16:00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Bistrița – cartier Unirea (partea stângă) – de la Pagu până la Hotel Sheriff, cu străzile adiacente – TOTAL. 

Între orele 11:30 – 16:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Petris, partea dreapta de la Biserica si pe Vale – total.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata