spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieVIDEO - MIS GRUP a finalizat modernizarea DJ 173B Bistrița-Tărpiu
spot_img

Articole noi

VIDEO – MIS GRUP a finalizat modernizarea DJ 173B Bistrița-Tărpiu

În urmă cu niște ani, nimeni nu mai credea în reabilitarea DJ 173B Bistrița-Tărpiu. Astăzi, MIS GRUP a inaugurat noul și modernul drum județean DJ 173B, care are o lungime de 7,27 kilometri, valoarea investiției ridicându-se la 35.826.175,58 lei (7,16 milioane euro), bani proveniți din POR 2014/2020 și Bugetul CJ BN.

Lucrările au fost executate de către MIS GRUP SRL – lider asociere, FAR FUNDATION SRL – asociat, DRUMSERV SA – asociat, DRUMURI BIHOR  SA și EXIM SRL – lucrările de proiectare.

Ca lucrări principale pe DJ 173B au fost executate următoarele: modernizarea părții carosabile cu îmbrăcăminte asfaltică, amenajarea drumurilor laterale, lucrări de scurgere a apelor pluviale (șanțuri pereate, rigole carosabile, drenuri, 23 de podețe), lucrări de siguranță rutieră (parapet metalic, indicatoare rutiere și marcaje rutiere), precum și sprijiniri terasamente (gabioane și șanțuri ranfort). Lucrările efectuiate la investiția de pe DJ 173B are o garanție de 10 ani (120 de luni).

La inaugurarea modernizării DJ 173B, administratorul MIS GRUP – Petrică Farcaș, i-a avut ca invitați pe președintele CJ – Emil Radu Moldovan, vicepreședintele CJ – Tiberiu Ciprian Kecskes – Simionca, prefectul Teofil Cioarbă, viceprimarul comunei Dumitra – Leon Ani.

Toți cei prezenți s-au declarat mulțumiți de calitatea lucrărilor, lăudând echipa MIS GRUP.

Președintele CJ a declarat: ”Mulțumesc Bunului Dumnezeu că am ajuns la finalul anului 2023 să finalizăm toate proiectele pe care ni le-am propus pentru acest an. Mulțumesc colegilor din CJ, constructorilor, în cazul de față MIS GRUP care a fost liderul de asociere la această investiție și care cred că a derulat această investiție într-un timp record, în mai puțin de un an de zile. Le mulțumesc pentru implicare și sprijin deoarece a fost un efort mare pentru a ajunge la final și cu această investiție. Este un drum foarte important, atât prin scurtarea distanțelor pentru zona asta de centru a județului, cât și pentru cei care merg pe Valea Sălăuței sau în alte zone, și decongestionăm traficul de pe Dealul Dumitrei și de pe DN 17C. Acum, odată cu inaugurarea acestui drum, transferul de deșeuri de la Bistrița la Tărpiu și din alte zone se face mai rapid, distanța scurtându-se mult. Mult succes în continuare”.

 La rândul său, Petrică Farcaș, administratorul MIS GRUP a declarat: ”Vreau în primul rând să mulțumesc echipei care a lucrat aici. Vreau ca lucrarea să ne laude și să ne dea notă! Vreau să mulțumim CJ și echipei de acolo pentru că am avut o colaborare foarte bună. Vă dorim să aveți călătorii foarte bune pe acest drum și nu numai și fără evenimente. Sărbători fericite!”

Galerie FOTO:

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata