spot_imgspot_img
AcasăDiverseAQUABIS: Se întrerupe apa potabilă astăzi pe două străzi din Beclean și...
spot_img

Articole noi

AQUABIS: Se întrerupe apa potabilă astăzi pe două străzi din Beclean și Bistrița, cât și în Reteag, Bața și Ciceu Mihăești

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 11 Decembrie 2023, începând cu ora 09.30 până la ora 14.00 (estimativ) în orașul Beclean pe strada Valea Viilor – total.

Din cauza unei avarii provocate de firma MIS Grup SRL care lucrează la reabilitarea drumului, se va întrerupe furnizarea apei potabile începând de astăzi 11.12.2023 ora 19:45 până mâine 12.12.2023 ora 08:00 pentru localitățile: Reteag, Bața și Ciceu Mihăești – total.

Începând cu ora 11.00 până la ora 14.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă și în Bistrița pe strada Simion Bărnuțiu – total.

„Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478”, transmite Aquabis

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata