spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieSperanțe de mai bine la Budacu de Jos
spot_img

Articole noi

Speranțe de mai bine la Budacu de Jos

Se apropie sfârșitul anului, un 2023 greu pentru administrațiile locale, dar și pentru cetățeni. Consiliile locale încearcă acum pe final să mai facă cunbele lucruri pentru comune, în funcție de posibilități, sperând la o nouă rectificare bugetară, pe plus, care să le aducă fonduri.

Consiliul Local al comunei Budacu de Jos s-a întrunit în ședință ordinară pentru a lua o serie de hotărâri în vederea bunului mers al lucrurilor în comună și al dezvoltării.

Astfel, consilierii au avut pe ordinea de zi a ședinței proiecte de hotărâre privind solicitarea operatorului S.C. Supercom S.A. de aprobare a tarifelor distincte aferente Contractului de concesiune nr. 1277/2018 privind delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare, respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare și transfer al deșeurilor municipale inclusiv deșeuri periculoase din deșeuri menajere și managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare din județul Bistrița-Năsăud. Un alt proiect de hotărâre a fost cel privind aprobarea execuţiei bugetare a comunei Budacu de Jos pentru trimestrul al III-lea al anului 2023 pentru secţiunile de dezvoltare şi de funcţionare. A urmat pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat actualizat, pentru proiectul din Investiția I.4  ”Implementarea a 3.000 km de trasee cicloturistice la nivel național”, finanțat din PNRR,  Componenta 11 – Turism și cultură, precum și proiectul de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitație publică, a lemnului de lucru din partizii 2300147603900 Poligon 1.21-23 și 2300147603830 Poligon 1.24B.

Ședința s-a încheiat cu proiectul de hotărâre privind a șaptea rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Budacu de Jos pe anul 2023, , în final discutându-se și probleme ridicate de cetățenii din comună.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata