spot_imgspot_img
AcasăSportTENIS DE MASĂ : 𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜̂𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗮𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝘂!
spot_img

Articole noi

TENIS DE MASĂ : 𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜̂𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗮𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝘂!

n urma cu câteva minute s-a încheiat finala U19 a WTT Youth Star Contender Nova de Gaia din Portugalia dintre Ioana Sîngeorzan și Giulia Takahashi din Brazilia. După o finală dramatică, în care a revenit de la 2-0, a egalat 2-2 și a dus setul decisiv până la 18-16, Ioana a câștigat trofeul competiției.

Sportiva noastră a ajuns în finală după ce a câștigat grupa cu Nina Guo Zheng (3-1), Melanie Merk (3-0) și Julia Leal (3-0); a învins-o apoi cu 3-0 pe tabloul principal, în primii 16 pe Ines Matos; cu 3-1 în sferturi pe românca Elena Zaharia și 3-1 în semifinală pe Sally Moyland.

𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻: “A fost o finală foarte frumoasă pentru public dar acolo la masă s-a simțit diferit. Mă bucur că am reușit să mă controlez în momentele cheie, la 2-0 pentru adversară am crezut în mine și am revenit. Acest rezultat îmi da încredere pentru Campionatul Mondial de Juniori, care urmează peste șase zile.”

𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮̆, antrenor: ”Am făcut un concurs bun și un rezultat mare pentru noi, având în vedere că la WTT Youth Star Contender Nova de Gaia au participat cele mai bune sportive din lume. A fost un test util pentru Campionatele Mondiale. Sperăm să facem și acolo o figură frumoasă. Urmează un cantonament de trei zile la București, după care vom pleca în Slovenia la Campionatul Mondial de juniori. Mulțumim Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, sponsorilor și tuturor celor care sunt alături de noi.”

La dublu fete, 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 și Nicole Arlia (Italia) s-au oprit în sferturi de finală. Cele două au învins cu 3-1 perechea portugheză Patricia Santos/ Mariana Santos, însă au cedat în faza următoare în fata Elenei Zaharia și a Silviei Coll, care au câștigat meciul cu 3-2.

𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 și Eduard Ionescu au câștigat zilele trecute medalia de bronz în proba de dublu mixt. Cei doi români s-au impus cu 3-0 în sferturile de finală în fața perechii Rafael Kong/Mariana Santa (Portugalia) și au fost învinși cu 3-1 de Andrei Istrate – Nicole Arlia.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata