spot_imgspot_img
AcasăPoliticăDeputatul Daniel Suciu reacționează dur după ce ministrul Dezvoltării și Administrației Publice,...
spot_img

Articole noi

Deputatul Daniel Suciu reacționează dur după ce ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Adrian Veștea s-a întâlnit doar cu primarii PNL

Președintele PSD Bistrița, deputatul Daniel Suciu a reacționat dur în această seară, asta după ce, ministrul Dezvoltării, liberalul Adrian Veștea s-a întâlnit  doar cu primarii liberali din BN la sediul PNL de pe Pietonal. Potrivit lui Daniel Suciu, Veștea în calitatea sa de ministru al Dezvoltării și Administrației Publice, avea ”obligația” morală cel puțin de-a se întîlni și cu ceilalalți 42 de primari PSD din județ.

DEPUTAT DANIEL SUCIU: Dragi “parteneri” liberali, domnule ministru Adrian Veștea, domnule primar și președinte Ioan Turc,

Precizez de la început că nu e musai și nu ne-a cerut nimeni să vă iubim, sau viceversa, dar v-aș ruga să țineți cont de un lucru esențial: ESTE NU DOAR contraproductiv dar și inelegant ca ministrul dezvoltării și administrației publice (adică al tuturor primarilor și comunităților) să vină într-un județ și să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD.

Înțeleg că președintele și primarul PNL este deranjat de criticile noastre, dar este infantil să nu îl lași (bănuiala noastră) pe ministrul unui Guvern de coaliție să se întâlnească cu primarii partenerilor de guvernare. Că l-a dus domnul Turc pe la șantierele începute de noi și s-a lăudat cu ele, nicio surpriză, dar administrația nu este politică și este o greșeală MARE a unui ministru din Guvernul României să se vadă, în sediul partidului, doar cu primarii PNL.

În speranța că afrontul adus celor peste 150.000 de bistrițeni ce trăiesc în comunități conduse de primari PSD nu se va repeta, îl asigur pe domnul ministru Veștea că aceștia din urmă, chiar și neinvitați și evitați, sunt printre cei mai buni din țară. Iar domnului Turc nu îi transmit nimic, că atâta preț pune dânsul pe colegii primari din județ!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata