spot_imgspot_img
AcasăPoliticăDaniel Suciu, reconfirmat vicepreședinte, conducere nouă la Camera Deputaților în acest ...
spot_img

Articole noi

Daniel Suciu, reconfirmat vicepreședinte, conducere nouă la Camera Deputaților în acest început de sesiune parlamentară

Camera Deputaţilor şi-a ales, luni, la începutul sesiunii parlamentare, noua conducere. Printre noutăţi se află alegerea lui Ringo Dămureanu (AUR) în funcţia de secretar al forului legislativ, acesta luând locul de la USR. Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat că formaţiunea sa nu a votat noua conducere, pentru că nu respectă ponderile politice şi a acuzat PSD că de faptulă că ar continua „să îşi cimenteze alianţa cu AUR şi au preferat să scape de secretarul de la USR şi să îl înlocuiască cu unul de la AUR”.

În Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor au fost aleşi membrii conducerii Camerei Deputaţilor, pentru sesiunea în curs. Astfel, vicepreşedinţi ai Camerei sunt Vasile Daniel Suciu (PSD), Alfred Robert Simonis (PSD), Lucian Nicolae Bode (PNL) şi Ilie Dan Barna (USR).

Secretari sunt: Alexandra Presură (PSD), Cristian Buican (PNL), Ringo Dămureanu (AUR), Ovidiu Victor Ganţ (Minorităţi).

Chestori sunt Mitică Marius Mărgărit (PSD), Gabriel Zetea (PSD), George Cristian Tuţă (PNL), Sereş Dénes (UDMR).

Noua conducere a camerei a fost votată cu 200 de voturi pentru şi 40 împotrivă. Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat că formaţiunea sa nu a votat noua conducere pentru că nu respectă ponderile politice.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata