spot_imgspot_img
AcasăSportLUPTE GRECO-ROMANE :𝗕𝗢𝗚𝗗𝗔𝗡 𝗦̦𝗢𝗟𝗗𝗘𝗥𝗘𝗔 luptă mâine în recalificările pentru medalia de bronz!
spot_img

Articole noi

LUPTE GRECO-ROMANE :𝗕𝗢𝗚𝗗𝗔𝗡 𝗦̦𝗢𝗟𝗗𝗘𝗥𝗘𝗔 luptă mâine în recalificările pentru medalia de bronz!

Sportivul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, component a lotului național al României a pierdut astăzi la diferență de puncte meciul din optimile de finală ale Turneului internațional ”Ion Cornianu & Ladislau Simion” cu campionului Greciei – Tsiovolos Apostolos. Bogdan a luptat bine însă nivelul înalt de pregătire al sportivului grec și-a spus cuvântul. Va avea o noua șansă să ajungă în semifinală la recalificările de mâine dimineață.

𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗦̦𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮: „Este o onoare să lupt la un nivel atât de înalt, la o categorie la care participa 10 sportivi de talie mondială. Îmi doresc să am o zi bună și să produc surpriza. Hai Gloria! Hai România!”

Competiția se desfășoară la toate cele trei stiluri de luptă: lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine, intrând pe saltea sportivi din toată lumea, inclusiv campioni olimpici, mondiali și europeni.

Turneul din perioada 18-20 august din Sala Polivalentă din București reuneste peste 300 de sportivi de top din 38 de țări. Acesta este ultimul înaintea mondialelor de seniori de la Belgrad din luna septembrie.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata