spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedVești bune pentru comuna Lechința
spot_img

Articole noi

Vești bune pentru comuna Lechința

Astăzi s-a dovedit a fi o zi bună pentru comuna Lechința, care a primit o veste mare, o veste importantă pentru locuitorii acestui UAT. Este vorba de semnarea Contractului de lucrări CL 3 Lot 1 „Reabilitare conductă de aducțiune Bistrița-Lechința”. Evenimentul a avut loc în prezența domnilor Ciprian Ceclan Oprea, Director executiv în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și reprezentant al acționarului majoritar Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în Adunarea generală a Acționarilor Societății AQUABIS S.A. Bistrița; Grigore Timoce, jurist Romsilva și Președinte al Consiliului de Administrație al Societății AQUABIS S.A. Bistrița; Răzvan Adrian Grec, Director executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud; Ion Șandru, Director general al Societății AQUABIS S.A. Bistrița și Dan Danoiu, administrator al Societății EUSKADI S.R.L., lider al Asocierii EUSKADI S.R.L. și Antrepriza Montaj Instalații S.R.L. câștigător al licitației.

Valoarea investiției se ridică la 37.694.452,25  lei, fără TVA, din care 79,90% din fonduri sunt acordate de către Uniunea Europeană, 12,22%  sunt asigurate de la Bugetul de Stat, 1,88% sunt de la Bugetul Local și 6% sunt asigurate din surse proprii. Perioada de implementare acestui proiect este de 24  luni.

În cadrul acestui proiect va fi reabilitată conducta de aducțiune de apă potabilă Bistrița – Lechința pe o lungime de aproximativ 20 de kilometri (19.966 m), pe amplasamentele aparținând UAT Lechința – 9.944 m și UAT Șieu Măgheruș – 10.022 m

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata