spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedCum te scapa de gandaci o firma de dezinsectie Cluj
spot_img

Articole noi

Cum te scapa de gandaci o firma de dezinsectie Cluj

Daunatorii nu apar intr-o locuinta pentru ca oamenii nu sint gospodari si nu pastreaza o curatentie impecabila. Cum gandacii ajung intr-o locuinta dintr-o locatie vecina infestata, din acest motiv ei pot fi usor impiedicati sa patrunda in casa sau apartamentul ta luand cateva masuri structurale minore. De obicei gandacii prefera sa intre in principal in locuinte sau depozite prin goluri sau crapaturi ale usilor si ferestrelor. In unele cazuri, chiar si spatii reduse ca dimensiuni, de-abia vizibile, ofera o poarta de intrare suficienta pentru a provoca infestarea. Pentru a preveni intrarea gandacilor in casa, toate aceste posibile porti de intrare pentru daunatori trebuie bine sigilate. Gandacii sunt atrasi, mai presus de toate, de umezeala, caldura si hrana. De aceea, acestor insecte foarte enervante le place climatul pe care il gasesc in cladirile cu uz rezidential. Acesta este motivul pentru care in special infestarile cu gandaci de bucatarie se regasesc cel mai des in mediul urban. Primii gandaci patrund in case din intamplare, de exemplu prin balcoanele vecinilor sau chiar prin ferestre. Dar nu e doar atat – insectele, ouale sau larvele lor pot fi aduse in bagaje sau chiar printr-o cutie cu fructe sau legume luata de la supermarket sau din piata. Oricare ar fi sursa infestarii, in caz ca se intampla, ai nevoie urgenta de o firma de dezinsectie Cluj.

Infestarea cu gandaci, un pericol real pentru sanatatea oamenilor

Pe parcursul unei vieti este aproape imposbil sa nu te confrunti cel putin o data cu problema gandacilor aparuti in casa. Aceste insecte, nu doar ca provoaca dezgust sau chiar o frica groaznica unor oameni, ci poarta cu ei o multime de boli. Nu este o coincidenta ca cei care lucreaza in alimentatie publica sunt ingroziti doar la gandul ca ar exista o potentiala infestare cu gandaci –  gandacii sunt purtatori de bacterii si virusi care produc boli gastrointestinale, printre altele, adica sunt un pericol real pentru oameni. In ziua de astazi se poate recurge la diferite metode pentru a distruge acesti daunatori dezgustatori, insa nimeni nu prea reuseste sa faca fata acestei probleme pe cont propriu. Fara ajutor specializat, cum gandacii au o capacitate de adaptare extraordinara, devin repede rezistenti la solutii neprofesionale si la conditii noi de trai. Si de aceea, exact cand ai convingerea ca ai scapat de ei, apar din nou. Din acest motiv singura solutie fiabila pentru aceasta problema este abordarea  directa prin actiuni intreprinse de catre specialistii de la o firma de dezinsectie Cluj, pentru ca ei au in dotare instrumente si echipamente speciale pentru a-i extermina. 

Dezinsectie Cluj – Modalitati foarte eficiente de te scapa de gandaci

Eliminarea infestarii cu gandaci folosindu-se un gaz este o modalitate nu doar foarte moderna de dezinsectie, ci si extrem de eficienta. Procedura se aplica folosind substante care au un efect imediat. Cu ajutorul unor echipamente speciale, un preparat sub forma de lichid aflat intr-un recipent sub presiune ridicata se transforma in gaz. Dimensiunea particulelor gazului astfel obtinut este foarte mica (5 – 50 microni) si de aceea gazul poate sa patrunda in toate locurile greu accesibile prin alte metode. Preparatele folosite in tratament nu lasa niciun fel de pete pe suprafete, pe pereti, pe mobilia sau pe electrocasnice.

Aceasta metoda de dezinsectie este preferata atat pentru spatii de uz profesional, cat si pentru spatii rezidentiale – gandacii mor indiferent ca sunt in birouri, sedii de firme, depozite, subsoluri, etc. Pentru ca dezinsectia este facuta de specialisti, procedeul este foarte eficient si ofera un nivel foarte ridicat de siguranta pentru intreaga familie, cat si pentru animalele de companie in cazul dezinsectiei efectuate in spatii rezidentiale, fiind fara riscuri si pentru angajati daca procesul se face la locul de munca din institutii, companii, etc.

Dezinsectie cu metode moderne si fiabile

In prezent gandacii pot fi eliminati prin metode moderne care nu prezinta niciun fel de risc nici pentru oameni si nici pentru animale.  Acest tip de serviciu este oferit de specialisti in dezinsectie Cluj. Companiile care ofera servicii de eliminare a daunatorilor folosesc instrumente si echipamente eficiente si obtin rezultate extraordinare de la primul tratament. De aceea poti apela cu incredere la o firma de servicii de dezinsectie Cluj.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata