spot_imgspot_img
AcasăAdministrațieBogdan Ivan : Debirocratizăm România! Susținem tinerii fermieri și zonele rurale!
spot_img

Articole noi

Bogdan Ivan : Debirocratizăm România! Susținem tinerii fermieri și zonele rurale!

𝐒𝐮𝐧𝐭 𝐮𝐧 𝐨𝐦 𝐚𝐥 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫. 𝐂𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐚𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬, 𝐝𝐮𝐜 𝐥𝐚 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢𝐫𝐞.Debirocratizăm România! Susținem tinerii fermieri și zonele rurale!

La sfârșitul lunii aprilie am discutat cu reprezentanții #DSVSA și #AFIR din Bistrița-Năsăud pentru a debloca programele de finanțare și a aduce modificări substanțiale aberațiilor din regulamente pentru atragerea și facilitarea dezvoltării sustenabile a întreprinderilor în zonele rurale.

În mai puțin de 2 luni, am reușit să facilităm depunerea dosarelor pentru proiecte MADR-AFIR. Acum, înregistrarea în BND de pe CNP pe CUI se poate face în baza Certificatului constatator.

De asemenea, o exploatație comercială de Tip A poate fi comună pentru două sau mai multe specii de animale, cu separarea acestora în cadrul exploatației (excepție: exploatațiile comerciale de Tip A pentru porcine).

Datorită acestei decizii, peste 3000 de agricultori din județul Bistrița Năsăud vor putea să acceseze programul Tânărul Fermier.

Le mulțumesc Președintelui-Secretar de Stat ANSVSA, dlui. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐁𝐨𝐜𝐢𝐮, Vicepreședinților-Subsecretari de Stat ANSVSA, dnilor. 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐎𝐥𝐞𝐥𝐞𝐮 și 𝐃𝐚̆𝐧𝐮𝐭̦ 𝐏𝐚̆𝐥𝐞, Directorului DSVSA BN, dlui. 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐁𝐨𝐠𝐨𝐥𝐢𝐧, Directorului APIA BN, dnei. 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐃𝐞𝐧𝐞𝐬̦, Directorului AFIR BN, dlui. 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐑𝐨𝐬̦𝐮-𝐌𝐚𝐫𝐞𝐬̦, și Directorului DADR BN, dlui. 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐓𝐚𝐛𝐚̆𝐫𝐚̆, și Directorului Adjunct DADR BN, dlui. 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐏𝐚̆𝐮𝐧!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata