spot_imgspot_img
AcasăEditorial"Am fost un fraier", hit în Primăria Bistrița
spot_img

Articole noi

„Am fost un fraier”, hit în Primăria Bistrița

Dornic să-și elimine adversarii înainte de campania electorală din 2024, primarul Ioan Turc a orchestrat un linșaj edilitar împotriva dezvoltatorului imobiliar Marius Negrea. Motivul principal ar fi inexistența unui PUZ care să schimbe destinația clădirii de la Ario într-un spațiu comercial.Adevăratul motiv este însă altul. Marius Negrea și-a anunțat candidatura la Primăria Bistrița, unii spun că are și o relație foarte bună cu PSD, iar Turc nu vrea să riște, așa că l-a atacat la afaceri.

Limbajul ironic folosit de Turc, i-a rămas în gât când colegul său de partid și consilier local, Florin Urâte, a aruncat grenada în brațele lui Turc, după ce i-a scos cuiul:

Domnul Drăgan de la EMI Center are spații închiriate pentru comerț de vreo doi ani! Problema este că la EMI Center s-a schimbat destinația fără PUZ! Acolo sunt spații cu altă destinație decât comercializare textile, cum ar fi fost normal. A spus-o cu subiect și predicat Florin Urâte, liberal ca și Ioan Turc, dar la EMI Center primarul n-are o problemă? Parandărăt, mică înțelegere sau habar nu știe ce acte există în Primărie? Felicitări, Florin Urâte pentru curaj!

Deci, s-a încălcat legea, de vreo doi ani.

Acum, cine răspunde pentru această ilegalitate, cine completează banii aferenți taxelor și impozitelor de la EMI Center?

Primarul Ioan Turc are o belea mare și asta nu se rezolvă la spriț în miez de noapte, ci conform legii!

Uite-așa în Primăria Bistrița se ascultă obsesiv Voltaj. Piesa preferată: Am fost un fraier!

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata