spot_imgspot_img
AcasăSportTENIS DE MASĂ :𝐌𝐈𝐇𝐀𝐈 𝐍𝐀𝐆𝐘, 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐫𝐨𝐧𝐳 𝐥𝐚 𝐓𝐨𝐩 𝟏𝟔 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚!
spot_img

Articole noi

TENIS DE MASĂ :𝐌𝐈𝐇𝐀𝐈 𝐍𝐀𝐆𝐘, 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐫𝐨𝐧𝐳 𝐥𝐚 𝐓𝐨𝐩 𝟏𝟔 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚!

Sportivul Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud a urcat astăzi pe treapta a treia a podiumului întrecerii naționale rezervate categoriei U15. El a fost învins cu 3-1 în semifinală de principalul favorit al competiției Robert Istrate (CSA Steaua).

Tot astăzi, Mihai a jucat finala mică, meci pe care l-a câștigat cu 3-1 în fața lui Matei Eparu (CS Rapid București) și care i-a adus medalia de bronz.

Vă reamintim că Mihai Nagy a câștigat grupa din care a făcut parte, după ce s-a impus cu 3-0 în meciurile cu Igor Postolache (LPS Slatina) și Sebok Marton (CSS Odorheiu Secuiesc) și 3-1 împotriva lui Alexandru Lupașcu – CS Rapid București. În sferturile de finală, a câștigat cu scorul 3-1 în fața lui Kovacs Kristof (LTNM Târgu Secuiesc).

𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐍𝐚𝐠𝐲: “Mă bucur pentru acest rezultat dar și pentru jocul pe care l-am arătat zilele acestea. Prezența pe podium și medalia îmi dau încredere că sunt pe drumul cel bun și voi avea o evoluție bună la Campionatul Balcanic și Campionatul European, două competitii importante la care particip în perioada următoare.”

𝐀𝐥𝐞𝐱 𝐃𝐢𝐧𝐜𝐚, antrenor: “A fost un concurs bun pentu Mihai, atât ca joc cât și ca rezultat. În semifinala cu Robert Istrate, un pic de concentrare și încredere pe finalurile de set ar fi făcut diferența în favoarea noastră, dar sunt mulțumit de abordarea lui Mihai dar și de modul în care a reușit să se refacă psihic pentru a câștiga finala mică.”

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata