spot_imgspot_img
AcasăPoliticăDeputatul Daniel Suciu îi dă replica lui Robert Sighiartău: "Ai fost lângă...
spot_img

Articole noi

Deputatul Daniel Suciu îi dă replica lui Robert Sighiartău: „Ai fost lângă Rareș când promiteați că radeți pensiile speciale într-o lună”

Deputatul PSD, Daniel Suciu, i-a transmis o replică deputatului liberal Robert Sighiartău, după ce acesta din urmă a scris pe Facebook că „dascălii au tot dreptul să se revolte și că PSD și dl. Ciolacu fac joc dublu, cu menirea de a manipula”.

„Dragul nostru conjudețean Sighiartău,

Noi te cunoaștem, e adevărat că mai puțin în ultimii 3 ani de când faci tu acel joc dublu, ba că ești bistrițean, ba mutat la București, dar hai să ne amintim câte ceva despre realități. Ai fost secretarul general al PNL când ați avut toată guvernarea și nu ați mișcat un deget nici pentru cadrele didactice, nici pentru cei din sănătate. În schimb ai dreptate când spui că politica noastră este aceeași, prima dată agenda societății și apoi funcțiile”, a scris Daniel Suciu.

„Da, renunțăm azi la orice negocieri pentru viitorul guvern pentru că sunt mai importante solicitările celor 300.000 de angajați din educație și a milioanelor de copii și părinți ce depind de ei. La fel cum sunt importante și discuțiile cu cei din sistemul sanitar, de care depindem cu toții. Stai liniștit, înțelegem că ți-e străin conceptul, din moment ce preocuparea ta a fost mereu, aceeași: funcțiile (ai vrut ministru la dezvoltare, lider de grup, vicepreședinte la Cameră, ministru la orice, președinte la diaspora, președinte la sectorul 3). Și nu ți-a ieșit nimic! Ps-erai lângă Rareș când promiteați că radeți pensiile speciale într-o lună. Același rezultat”, a transmis Daniel Suciu.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata