spot_imgspot_img
AcasăPoliticăVIDEO: RADU MOLDOVAN- Atacuri dure la Ioan Turc și PNL: Haideți să...
spot_img

Articole noi

VIDEO: RADU MOLDOVAN- Atacuri dure la Ioan Turc și PNL: Haideți să nu mai tăcem. M-am săturat de minciună și ipocrizie. Noi, PSD, suntem cei care am făcut performanță, nu ei!!!

Prezent la conferința municipală de alegeri a femeilor din PSD, președintele PSD BN, Radu Moldovan, a avut o parte de discurs dedicată politicii, parte în care, schimbarea de paradigmă a devenit reală: Radu Moldovan a atacat frontal PNL, pe Ioan Turc dar și modul cum este administrată Bistrița: ” Dacă proiectele PSD pentru modernizarea Bistriței nu erau bune în 2019, de ce te-ai asociat cu ele în 2020. Acum sunt bune. Ei (n.red.- PNL) se promovează peste tot unde se poate. Noi muncim și ei își fac publicitate. Haideți să nu mai tăcem. M-am săturat de minciună și ipocrizie. Noi, noi, PSD suntem cei care am făcut performanță, nu ei”.

Radu Moldovan nu s-a oprit doar la atât. El a mai punctat faptul că ” Bistrița este un dezastru acum, dar ni se spune că așa trebuie să fie dacă vrem ca orașul să arate bine în viitor. Noi vrem să trăim și acum, nu într-un viitor nedatat”

În acest context, președintele Radu Moldovan a vorbit și el de faptul că: PSD a făcut și performanță politică și administrativă: Trebuie să câștigăm toate alegerile, inclusiv primăria Bistrița

sursa text (foto/video ) : Alin Cordos / ProPolitica

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata