spot_imgspot_img
AcasăSportTENIS DE MASĂ : 𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, vicecampioană națională U19!
spot_img

Articole noi

TENIS DE MASĂ : 𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, vicecampioană națională U19!

Sportiva Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat 3-0 meciul din sferturi împotriva Andreei Teglaș și cu 4-3 semifinala împotriva Biancăi Mei-Roșu, fiind învinsă în finală de Elena Zaharia.

𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻: “A fost un concurs greu, ultimul Campionat Național de Juniori pentru mine. Am plecat cu gândul să iau 3 medalii de aur, nu a fost să fie dar mă bucur că am reușit să țin nivelul de joc ridicat pe tot parcursul competiției și să obțin două medalii de aur și una de argint. Multumesc tuturor celor implicați pentru susținere.“

𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮, antrenor: “Meciurile de astăzi din proba de simplu au fost foarte disputate iar în finală, Ioana nu a gestionat în favoarea ei finalurile de set acolo unde s-a făcut diferența. Am văzut un joc bun al ambelor jucătoare, în finală. Per total suntem mulțumiți de jocul prestat și de rezultatele obținute. Mulțumim CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și tuturor care ne susțin in drumul nostru către marea performanță!”

Vă reamintim că Ioana Sîngeorzan a obținut ieri în cadrul aceleiași competiții două medalii de aur la dublu și dublu mixt.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata