spot_imgspot_img
AcasăUncategorizedCum sa organizezi ziua de nastere a unui copil fara a cheltui...
spot_img

Articole noi

Cum sa organizezi ziua de nastere a unui copil fara a cheltui prea mult

Zilele de nastere ale copiilor sunt repere pe care familiile adora sa le sarbatoreasca, dar pot duce si la cheltuiala excesiva si la griji financiare pentru parinti.

Asadar, cum poate o familie atenta la buget sa sarbatoreasca fiecare zi de nastere cu o petrecere pe care sa nu dea prea multi bani? Planificarea, rezervarea din timp si mentinerea simpla a lucrurilor vor ajuta la evitarea cumparaturilor la petrecere de ultima ora la preturi excesive. In functie de varsta copiilor tai si de tipul de petrecere pe care doresti sa il organizezi, ia in considerare alte modalitati de a reduce drastic costul zilelor de nasterem cum ar fi de exemplu, un magician petreceri copii.

Petreceri de aniversare pentru bebelusi si copii mici

In aceasta etapa a vietii copilului tau, este important sa te intrebi, cui este destinata cu adevarat aceasta sarbatoare? Majoritatea parintilor ar fi de acord ca sarbatorirea zilei de nastere a bebelusilor si a copiilor mici inseamna mai mult sa-i faca pe parinti fericiti, asa ca de ce sa nu pastrezi lucrurile simple si sa mentii cheltuielile scazute?

Fa-i din ziua de nastere a copilului tau o afacere distractiva de familie in casa sau in curtea ta – bucura-te de placerile pe care le ia copilul tau din cele mai simple lucruri si de usurinta cu care poti sarbatori alaturi de cei mai apropiati copilului tau.

Incearca sa faci singur prajiturile, decoratiunile si bomboane de petrecere pentru economii suplimentare la petrecerile de aniversare a copiilor mici.

Sfaturi pentru a cheltui mai putin pentru petrecerile de nastere ale copiilor

Incepand din scoala primara, dorinta de a cheltui mai mult pentru o petrecere de nastere externalizata este adesea determinata de epuizare: la sfarsitul unei saptamani deja lungi de munca, scoala si activitati extracurriculare, este greu sa gasesti timp si energie pentru a curata, decora, a face cumparaturi, a gati, aa saluta pe toata lumea si apoi curata totul.

Atractia rezervarii unei sali de petrecere si externalizarea planificarii, gazduirii si curateniei este incontestabila, dar la fel este si costul ridicat al acestor servicii. Din fericire, exista cateva optiuni prietenoase cu bugetul pentru copiii de varsta scolara elementara:

  • Foloseste invitatii digitale in loc de hartie si reutilizeaza, imprumuta, imparte toate decoratiunile posibile intre prieteni si membri ai familiei;
  • Cauta online bilete la atractiile locale care sunt puse in vanzare pentru grupuri, cum ar fi gradini zoologice, piscine comunitare sau chiar cinema: nu trebuie sa rezervi o sala de petrecere si poti avea in continuare o petrecere grozava organizand o iesire pentru copilul tau si prietenii lui;
  • Angajeaza un magician petreceri copii si cheama-l acasa pentru a anima petrecerea, copiii vor fi incantati;
  • Simplifica meniul cu comenzi la pachet si cumpara platouri cu legume si fructe preparate.
COMENTARII

Latest Posts

Nu rata