spot_imgspot_img
AcasăDiverseMiercuri 8 Martie în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează...
spot_img

Articole noi

Miercuri 8 Martie în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

De 8 Martie sărbătorim femeile din viețile noastre și respectăm programul de colectare a deșeurilor reciclabile! În municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Fiind prima săptămână întreagă din luna martie, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 8 martie prin colectarea sacului albastru.

Programul de colectare a sacului albastru va începe la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 8.00, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 8 martie se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

COMENTARII

Latest Posts

Nu rata